Välkommen till vårt gästboende

Om ni har en bit att åka kan det vara bra att veta att det finns möjlighet att sova bekvämt i direkt anslutning till Astrid Lindgrens Värld. Vårt eget gästboende ligger bara 250 meter från entrén. Om du vill bo i stuga kan du välja allt från en enklare campingstuga med dusch och toalett i vårt moderna servicehus (dusch, toaletter, kök och tvättrum) till att bo i en modern stuga med eget badrum, kök och TV. Mer information om våra olika stugtyper hittar du under kategorin Stugor.

I anslutning till vår stugby finns det ett flertal husvagnsplatser, som alla har elstolpar med EU-anslutning (adapter kan köpas i vår reception, el ingår i priset). Du har även fri tillgång till vårt servicehus dygnet runt. Mer information om vår camping hittar du under kategorin Camping.

Här kan vi erbjuda olika boendetyper

 

Den lilla staden

Stugor

Camping

Quickstop

 

Översiktskarta över vår boendeanläggning

 

Annat boende i trakten

Utöver vår egen boendeanläggning finns det ett stort antal hotell, stugbyar och campingar som samarbetar med oss och som erbjuder boende med entré till Astrid Lindgrens Värld. Både paket med en och två dagar i parken. I menyn här till vänster finner du dessa boendealternativ under rubriken "Alternativt boende" eller så klickar du här!

 

Vår bokningsavdelning och växel har telefonöppet enligt nedan

Telefonnummer 0492-79800

 

 

2017

 

 

 

9. jan.- 

Måndag-fredag kl. 08.00-16.00 

Lunchstängt 11.30-12.30

Vår webbokning har öppet dygnet runt här! och det går alltid bra att maila oss på bokning@astridlindgrensvarld.se

 

Boka

Välj boendetyp och se vilka dagar det finns ledig plats. Klicka på en dag för att boka.